Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ευχαριστεί θερμά όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να έχουμε και φέτος σημαντικές διακρίσεις.

Αν μη τι άλλο, έπαιξαν πρωταγωνιστικό οι αθλήτριες μας αλλά και οι προπονητές, οι γονείς και όλοι οι υποστηρικτές/χορηγοί του τμήματος, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος στις Κορασίδες αλλά και στην ανάληψη της διοργάνωσης της Β’φάσης του Πανελληνίου, για το οποίο ήταν ιδιαιτέρως θετικά τα σχόλια τόσο των ομοσπονδιακών παραγόντων όσο και των φιλοξενούμενων ομάδων.
Επίσης, θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε την μεγάλη βοήθεια της Δημοτικής αρχής και να ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο κ. Δήμητρα Τσανάκα, την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Αναστασία Ιωσηφίδου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού κ. Γεώργιο Φιλόσογλου που στάθηκαν πραγματικά πλάι μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω για τον αθλητισμό της πόλης μας και την προβολή της.

Προηγούμενο άρθροChampions League: “Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές-video
Επόμενο άρθροΑυλαία για το τουρνουά Maxi Basketball | Στις ομάδες της Θεσσαλονίκης οι δύο κούπες-video