Όσοι βρέθηκαν στο Καλαμπάκι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ξαναζήσουν παρόμοιες καταστάσεις στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στο στρατόπεδο του ΑΟΚ κοιτούν με την δέουσα σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης χωρίς να τους παρασέρνει το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Άλλωστε αν γυρίσουμε τον χρόνο πέντε περίπου χρόνια πίσω, την περίοδο 2014-15 είναι η ομάδα που γκρέμισε τον ΑΟΚ από την πρώτη θέση, όταν έφερε ισοπαλία με 1-1 στην Αλεξανδρούπολη σε εξ ‘ αναβολής παιχνίδι και του στέρησε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο. Μάλιστα την ίδια χρονιά ο Εθνικός είχε υποβιβαστεί και σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί μία άτυπη ρεβάνς.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί όπως αποδεικτικέ και το Καλαμπάκι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Ο κόσμος έχει την μεγάλη ευκαιρία να στηρίξει και να χειροκροτήσει την ομάδα που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ στο ημίχρονο θα στηθεί κάλπη με τους πωληθέντες λαχνούς και ένας τυχερός θα κερδίσει το TOYOTA AYGO που θα βρίσκεται στο γήπεδο για να παραλάβει τον νέο του κάτοχο.

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΤΑ.: Κλείνουν καταστήματα σε όλη την Ελλάδα – Κλείνει το κατάστημα στη Ν.Καρβάλη
Επόμενο άρθροΦιλόδημος: Απ’ τους ουραγούς ο Δήμος Καβάλας, απ’ τους πρωτοπόρους της Θάσου