Με πρωτοβουλία του προέδρου του Νομικού Προσώπου “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Προσχολική Αγωγή” Δήμου Καβάλας κ. Δημοσθένη Τουλκίδη, σε συνεργασία με το CSI Institute και την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαίδευσης των μελών των ΚΑΠΗ στην χρήση υπολογιστών στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στη γνώση».

Εκπαιδεύτηκαν 75 μέλη του ΚΑΠΗ στη βασική γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε 4 κατάμεστες αίθουσες υπολογιστών.  Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής, το πρόγραμμα θα έχει και 2ο κύκλο εκπαίδευσης ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ στόχος του  κ. Τουλκίδη είναι η ενσωμάτωση της εκπαίδευσης υπολογιστών στη λειτουργία των ΚΑΠΗ ώστε να αποτελέσει μία σταθερή εκπαιδευτική λειτουργία σε αυτά

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Α’ κύκλου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 10:00, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων συμμετοχής αλλά και βράβευσης των εθελοντών εκπαιδευτών, καθώς και ενημέρωση για τις νέες δράσεις των ΚΑΠΗ που θα αφορούν νέες τεχνολογίες και το πως μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά των μελών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Νομικό Πρόσωπο, στους εθελοντές εκπαιδευτές μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να είναι εφικτή η πραγματοποίηση της δράσης:

Eλένη Μιμίδου  Bιργινία Ζαραμπούκα Καλπακτσή Αγγελική
Θύμνιο Αναστάσιο  Δαλακούρα Χριστίνα Βαριάμη Δημήτριο
Μεγγίνη Ιορδάνη  Τσιώκα Ιωάννη Ακριτίδου Ευγενία
Ευαγγελίδη Μιχάλη  Γιουρούκη Χρήστο Παχίδη Γεώργιο
Λαϊου Κυριακή  Mαρία Καράμπελα  Κεκρίδου Παρθένα
Καλτσέλη Χρυσάνθη Λιακίδου Σταυριάνα  Καρακολίδου Ελένη
Κωνσταντάρα Εμμανουήλ  Χουδαλάκη Γεώργιο  Γοδόση Βασιλική
Aθανάσιο Τσιομπανούδη Σιδέρη Κυριάκο

 

Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση αιθουσών την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον κ. Πέτρο Πετρόπουλο καθώς και τους Διευθυντές των Γυμνασίων, αλλά και το ΤΕΙ ΑΜΘ και τους κ.κ. Βασίλη Μαρδύρη και Αύγουστο Τσινάκο.

Προηγούμενο άρθροΜπάρκας-ΟΑΕΔ: Άμεση καταβολή της αποζημίωσης στους σπουδαστές των ΕΠΑ.- Συνάντηση με Γιάννη Πασχαλίδη
Επόμενο άρθροΑπομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και δικύκλων απο την Δημοτική Αστυνομία