Επειδή φτάνουν πολλά και διάφορα στ’ αυτιά µου σε σχέση µε την αποτελεσµατικότητα της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη, οφείλω να σας µεταφέρω κάτι που προκύπτει από το ρεπορτάζ µου

maximou
Από σχετικά αξιόπιστη πηγή πληροφορούµαι ότι πολλοί από τους βουλευτές που την προηγούµενη τετραετία τραβούσαν το κάρο της επικοινωνίας στα κανάλια τώρα δείχνουν µια σχετική απροθυµία να βγουν και να στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη .

Και δεν µιλάµε για µία ή δύο περιπτώσεις, αλλά για καµία τριανταριά κυρίως «γαλάζιους» πικραµένους.

Η αποτελεσματικότητα

Επειδή φτάνουν πολλά και διάφορα στ’ αυτιά µου σε σχέση µε την αποτελεσµατικότητα της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη, οφείλω να σας µεταφέρω κάτι που προκύπτει από το ρεπορτάζ µου.

Σε αυτή την κρίση, αν δεν υπήρχαν οι υπουργοί Επικρατείας, Σκέρτσος και Παπασταύρου, τα πράγµατα θα ήταν πολύ χειρότερα. Το αναφέρω γιατί είναι κρίµα να µηδενίζονται τα πάντα στον βωµό του εσωκοµµατικού ανταγωνισµού.

Αξίζει…

Μεγάλη έκπληξη (αν όχι η µεγαλύτερη, θα έλεγα) αποτελεί για τον Μητσοτάκη η επιλογή του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος ίσως και να είναι ο µόνος που δίνει τόσο πολλές και καθηµερινές µάχες στα media για την κυβέρνηση.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 9/9

Προηγούμενο άρθροΜπάμπης Χρυσανίδης: Προεκλογικές «υπερβολές», νομικές «ακροβασίες» και ένα πρόβλημα σε κάθε λύση
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Το FSRU θα αγκυροβολήσει στην Αλεξανδρούπολη τέλη του 2023 με αρχές του 2024