koinvniko-eisodima-allileggiis-1021x570

Οδηγίες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δίνει ο δήμος Καβάλας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία ένταξης των δημοτών που διαμένουν νόμιμα στην περιοχή και πληρούν τις προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το σύστημα ηλεκτρονικής καταχώρησης αιτήματος από το αρμόδιο Υπουργείο. Όπως αναμένεται, από 14 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου, η υποβολή θα μπορεί να γίνει από την Κοινωνική Υπηρεσία καθώς και από τα ΚΕΠ του δήμου. Οι δημότες που κατοικούν στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων θα μπορούν, για τη διευκόλυνσή τους, να απευθύνονται στο ΚΕΠ Κρηνίδων.
Να σημειωθεί πως οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτημα ηλεκτρονικά από την κατοικία τους με την χρήση των προσωπικών τους κωδικών του taxis στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ (www.keaprogram.gr). Σε περίπτωση που το νοικοκυριό απαρτίζεται και από φιλοξενούμενα μέλη, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά μόνο μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας ή των Κ.Ε.Π. Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται, καθημερινά 9 το πρωί με 1:30 το μεσημέρι, στις δυο αυτές υπηρεσίες του δήμου.

Προηγούμενο άρθροΟργανωμένη κάθοδος στην Αθήνα των εργαζομένων στα λιπάσματα
Επόμενο άρθροΕκλογικός νόμος: Ψάχνουν 3 “αντάρτες” στο ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι! – Οι κινήσεις Τσίπρα λίγο πριν την ψήφισή του