Τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουνίου σημειώθηκε ένα περιστατικό που μόνον θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει, αφού θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως «μνημείο» αναλγησίας και παντελούς ενσυναίσθησης από μια ομάδα συνδημοτών μας.

Συγκεκριμένα, μία παρέα έξι νεαρών που βρίσκονταν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμίτσα, προφανώς θέλησε να κάνει «ατμόσφαιρα» –για να… «ζεσταθεί», ούτε λόγος, αφού οι θερμοκρασίες τη συγκεκριμένη περίοδο είναι αρκετά υψηλές– και, απουσία καύσιμης ύλης, αποφάσισαν να… «θυσιάσουν» μία ομπρέλα από αυτές που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Καβάλας για τους λουόμενους της Ακτής.

Χωρίς αιδώ και συστολή, οι έξι νεαροί έβγαλαν την ομπρέλα από τη βάση της, την «έριξαν» στην άμμο και άρχισαν να ξηλώνουν την ξυλεία της και να τη ρίχνουν στην αυτοσχέδια φωτιά τους….

Το γεγονός θα είχε περάσει απαρατήρητο εάν δεν είχε καταγραφεί από περίοικο που είδε τις φλόγες και έσπευσε να καταγράψει το κατάπτυστο περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εξ αυτών ανέβασε story με την πράξη στο instagram.

Προηγούμενο άρθροΝέο Πανελλήνιο ρεκόρ για τον Παγγαιορίτη Αθλητή της Άρσης Βαρών, Γρηγόρη Μοσχοβίδη
Επόμενο άρθροΒύρωνας Καβάλας: Στο «τιμόνι» του ΑΠΣ Βύρωνα για 9η χρονιά ο Αριστείδης Καρύπογλου