H πρόταση δυσπιστίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποτελεί μία ύστατη προσπάθεια να αποσταθεροποιηθεί η Κυβέρνηση, χωρίς βέβαια να υπολογίζετε αυτήν την ώρα το κόστος αποσταθεροποίησης της χώρας. Κάποιοι εδώ παίζουν τα ρέστα τους. Η σύγκριση κυβερνητικών πεπραγμένων και έργου δεν ωφελεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση τώρα, στον αμιγώς προεκλογικό χρόνο. Πρέπει η αντιπαράθεση να πάει αλλού. Πρέπει να πάει στη λάσπη, στην απόλυτη δηλητηρίαση του δημοσίου βίου και της πολιτικής αντιπαράθεσης.

O Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση παρά τις πρωτοφανείς σε δυσκολία συνθήκες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν, αντέχει. Αντέχει γιατί στην ουσία έχει πετύχει εκεί που οι προηγούμενη έριξαν το καράβι στα βράχια πλέοντας σε ήρεμες θάλασσες. Αυτή η Κυβέρνηση, αυτός ο Πρωθυπουργός σε συνθήκες τέλειας καταιγίδας, υγειονομικής, γεωπολιτικής, ενεργειακής, κλιματικής, οικονομικής και άλλα, κρατάει το τιμόνι σταθερά.

Υπάρχει κι η μεγάλη εικόνα, υπάρχει το μεγάλο καθήκον, η μεγάλη αποστολή: Η χώρα να κρατηθεί όρθια. Και σε αυτό το καθήκον σας παρακαλώ αφήστε έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπάρχει πολύ έργο. Ίσως να ενοχλεί κάποιους. Σίγουρα ενοχλεί τους Τούρκους, τους γείτονες, αλλά δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν στην Ελλάδα. Μιλάει από μόνο του και αποστομώνει. Επομένως, όποιος προσπαθεί να απαξιώσει αυτό το έργο θα πέσει στο κενό και στις εκλογές που θα έρθουν, θα μετρηθούμε για όσα κάνατε ή δεν κάνατε και για όσα κάναμε εμείς.

Σε αυτά θα μετρηθούμε και για αυτά θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός και αυτό που θα αποφασίσει σίγουρα θα είναι υπέρ αυτών που αγωνίζονται και μπορούν να το αποδείξουν για μία ισχυρή Ελλάδα .

Προηγούμενο άρθροΕπίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας ο Μπάμπης Χρυσανίδης
Επόμενο άρθροΣτήριξη του Δημάρχου Παγγαίου στα δίκαια αιτήματα των αγροτών