Δεν απομένουν παρά δύο εβδομάδες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η κατάσταση της σχολικής στέγης θυμίζει έντονα καλοκαίρι 2014. Τότε που ο σημερινός δήμαρχος – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών το 2014 – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ, παρέδιδε στην νεοεκλεγείσα υπό την κυρία Τσανάκα διοίκηση.
21ο Δημοτικό Αγίου Λουκά : Κλειστό, μιας και κρίθηκε επικίνδυνο λόγω ζημιών που υπέστη εξαιτίας σεισμού που προηγήθηκε εκείνο το καλοκαίρι.
5ο, 6ο, 18ο, 24ο Νηπιαγωγεία: Κλειστά μιας και οι χώροι που λειτουργούσαν κρίθηκαν ακατάλληλοι από ελέγχους που προηγήθηκαν του Ο.Σ.Κ.
Κατά πάγια τακτική η απερχόμενη τότε διοίκηση τα είχε φορτώσει στον κόκορα, κατέβασε τα μολύβια και ροκάνιζε τον χρόνο περιμένοντας να παραδώσει.
Ποια πρόσωπα εκτός του τότε δημάρχου συμμετείχαν σε αυτήν την ανευθυνότητα ;
Θεόδωρος Μουριάδης, Λεωνίδας Παπάς, Κυριάκος Σταυρίδης, Απόστολος Μουμτσάκης και η λοιπή παρέα, οι οποίοι επειδή έχασαν της εκλογές του 2014, δεν κούνησαν το δάχτυλό τους εκείνο το καλοκαίρι.
Κινητοποιήθηκαν άραγε οι υπηρεσίες; Φυσικά όχι, είναι γνωστή άλλωστε η λειτουργία τους.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022.
Γυμνάσιο- Λύκειο Κρηνίδων, 12ο Δημοτικό ;;;;
Είναι δυνατόν να σου παραδίδεται έτοιμο έργο από την απερχόμενη διοίκηση και επειδή έχεις εμμονές να το απεντάσεις;
Αναφέρομαι στο Γυμνάσιο- Λύκειο Κρηνίδων, το οποίο θα λειτουργήσει στης Κρηνίδες, ενδεχομένως και στην Λυδία, μπορεί στον Αμυγδαλεώνα!!! Ο καιρός θα δείξει, ψελλίζουν, αιρετοί και υπηρεσιακοί !
<< Είμαστε έτοιμοι εμείς, οι άλλοι καθυστερούν!!>>
Να το προπατορικό αμάρτημα ! << Δεν φταίω εγώ, ψελλίζει ο Αδάμ όταν τον πιάσανε με την κατσίκα στον ώμο. Εσύ φταις, που μου την έδωσες μη εννοώντας την κατσίκα φυσικά >>
Δεν φταίνε αυτοί 3 χρόνια μετά, οι ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ φταίτε λένε, που μας ξανακάνατε διοίκηση .
ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ !!!
12ο Δημοτικό : Από εγκαίνια το 2020, πήγαμε στο 2021, πάμε στο 2022 και ενώ η αυλή του σχολείου είναι εργοτάξιο, είμαστε έτοιμοι εμείς – κραυγάζουν ανερυθρίαστα- ο εξοπλισμός του σχολείου μας λείπει!!!
Το ερώτημα αμείλικτο, 3 χρόνια δεν μπορούσατε να προγραμματί σετε το αυτονόητο;
Δηλαδή το 12ο αν ολοκληρωθεί κάποτε, υπάρχει η περίπτωση να λειτουργήσει χωρίς εξοπλισμό; Χωρίς θρανία, καρέκλες, πίνακες, κουρτίνες και, και ,και ;
Είναι δυνατόν να είστε τόσο περαστικοί; Κι όμως δυστυχώς, ναι! Δεν φταίνε αυτοί θα πει κάποιος, φταις και εσύ που τους ξανακάνανε οι Καβαλιώτες διοίκηση. Τι να πω, εγώ τώρα, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.
Ξανθόπουλος Νικόλαος Δημοτικός σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στο ΥΠΕΘΑ φοιτητών του Πανεπιστημίου “Harvard Kennedy School of Government”
Επόμενο άρθροΗ αντεπίθεση Μητσοτάκη με «όπλο» τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης