Νέα επείγουσα ειδοποίηση για τον κοροναϊό έστειλε στα κινητά των πολιτών η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, λίγες ώρες μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού, 

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο έκτακτο μήνυμα μέσα σε μία εβδομάδα. Το μήνυμα εφιστά την προσοχή σε όλους του πολίτες προκειμένου να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, κάτι που διαμήνυσε και νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του τηλεοπτικού διαγγέλματος.

Δείτε το μήνυμα που ήρθε στα κινητά απο το 112

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική αμέσως μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στη λειτουργία του 112.

Ο κ.Πιερρακάκης είχε ξεκινήσει τη συνεργασία με τη Διοίκηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε και είχε ανακοινώσει ότι το σύστημα θα ήταν λειτουργικό στο τέλος του έτους, όπερ και εγένετο.

Το σύστημα έκτακτης ειδοποίησης 112 παραδόθηκε σε λειτουργία στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε εξάλλου καταστήσει τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής σε μία από τις προτεραιότητες του.

Προηγούμενο άρθροΕίναι κάποιοι που δεν συμμορφώνονται στα νέα μέτρα-Video
Επόμενο άρθροΚαβαλιώτης διαθέτει το σπίτι του στην Νέα Ηρακλείτσα σε ιατρικό προσωπικό