Με στόχο να επεκταθεί και στη νησιωτική χώρα και προσεγγίζοντας ακόμη περισσότερους καταναλωτές, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στον Λιμένα Θάσου, την Πέμπτη 7 Απριλίου, φτάνοντας συνολικά τα 229 καταστήματα στην Ελλάδα και εδραιώνοντας σταθερά τη θέση της στην αγορά, με μια επένδυση που ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.024 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται για όλους τους πελάτες του καταστήματος, δωρεάν.

Όπως πάντα, η Lidl Ελλάς, με σεβασμό στον ιστορικό και πολεοδομικό χαρακτήρα του εκάστοτε τόπου δραστηριότητάς της, προσάρμοσε το κτίσμα της, ώστε να ενσωματωθεί ομαλά στο δομημένο περιβάλλον της Θάσου και συγκεκριμένα στον οικισμό του Λιμένα, που εντάσσεται σε ευρύτερο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο.

Στο πλαίσιο ανέγερσης των νέων της καταστημάτων η Lidl Ελλάς φροντίζει να βελτιώνει την ενεργειακή της απόδοση, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Παράλληλα φροντίζει, ώστε μέσα από την γκάμα της να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική τους εμπειρία, δίνοντας βάση στην εντοπιότητα, την ποιότητα, τη φρεσκάδα των προϊόντων και φυσικά εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές.

Επιπλέον, μέσω των νέων σημείων πώλησης, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και τονώνει την τοπική κοινωνία και οικονομία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Η ομάδα του καταστήματος της Θάσου, γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για εξυπηρέτηση, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής, προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Προηγούμενο άρθροΕθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο διοικητή της Μεραρχίας Υποστράτηγο, Αθανάσιο Γιαρίνη
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών