Εγκρίθηκε η υλοποίηση ενός ακόμη έργου στον τομέα της Παιδείας, με τίτλο «Βελτίωση και γενική αναβάθμιση του παλιού κτιρίου του Γυμνασίου Ποδοχωρίου», με προϋπολογισμό 435.500 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει την γενική αναβάθμιση του κτιρίου με εργασίες στο εσωτερικό του που αφορούν στην αντικατάσταση των εσωτερικών ξύλινων κουφωμάτων-θυρών, καθώς και των εξωτερικών κουφωμάτων και υαλοπινάκων με ενεργειακά, στη συντήρηση του υπάρχοντος μωσαϊκού δαπέδου, στην τοποθέτηση ψευδοροφών, καθώς και σε εργασίες επιχρισμάτων και χρωματισμών. Περιλαμβάνονται επίσης ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που αφορούν στην αντικατάσταση της θέρμανσης (σώματα και δίκτυο σωληνώσεων) και στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση με αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, πινάκων, πριζών, διακοπτών και υπαρχουσών καλωδιώσεων. Τέλος, το έργο περιλαμβάνει και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της αυλής του σχολείου, όπως διαμορφώσεις επιπέδων – φυτεύσεις, σταμπωτά δάπεδα και βελτιώσεις των υπαρχόντων γηπέδων μπάσκετ και 5Χ5.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τους υπαλλήλους της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ αλλά και τους υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας που εργάστηκαν ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών εκπαίδευσης στον Δήμο Παγγαίου.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Θασιακής Ένωσης προς τον Υπουργό Ναυτιλίας
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπάχαλο και το χάος, ενώ στης Κυβέρνησης είναι η τάξη και η νοικοκυροσύνη