Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς με συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα από την Κομοτηνή, το όνομα του συνδυασμού του, με τον οποίο θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Η “Νέα Περιφέρεια” του Δημήτρη Πέτροβιτς παρουσιάστηκε και στην Καβάλα. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρέθηκε σήμερα στην Καβάλα, στη 13:00 το πρωί στο ξενοδοχείο «lucy», όπου έκανε λόγο για τη νέα Περιφέρεια.

“Στοχεύουμε σε μία νέα Περιφέρεια μακριά από κόμματα και οποιεσδήποτε άλλες εξαρτήσεις. Πέντε νομοί, πέντε δάχτυλα ενωμένα σαν γροθιά γιατί σε αυτόν τον τόπο κανείς δεν περισσεύει”. Ο κος Πέτροβιτς ανέδειξε τη δημιουργία συνδυασμού, με έμπειρους και νέους υποψηφίους, που μπορεί να έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά θέλουν να εργαστούν για το καλό του τόπου με άξονα “κόμμα μας είναι ο τόπος μας”.

Ενεργοί πολίτες που δεν δραστηριοποιήθηκαν στο παρελθόν με τα κοινά, αλλά έχουν ένα ωφέλιμο φορτίο μέσα από την επαγγελματική τους ενασχόληση, την συμμετοχή τους στα κοινά, σε πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα, που έχουν διακριτό στίγμα στην κοινωνία, πλαισιώνουν τη “Νέα Περιφέρεια”, όπως είπε ο επικεφαλής της.

Άσκησε κριτική στον Χρήστο Μέτιο για τις επιλογές του, έκανε αναδρομή στο 2016 όταν διασπάστηκε η ενότητα της παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη, παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΓ.Πασχαλίδης: Δέχομαι μια  επίθεση ανευ προηγουμένου για να αποκλεισθώ από τα  βουλευτικά ψηφοδέλτια της Ν.Δ
Επόμενο άρθρο«Τιμήθηκε» η Θάσος στο Salon des vacances στις Βρυξέλλες