Νέα Πέραμος: Στην τελική ευθεία οι εργασίες στην οδό Αγίου Νικολάου

Με σταθερό ρυθμό προχωρούν οι εργασίες στην οδό Αγίου Νικολάου στη Νέα Πέραμο, με το έργο να έχει ήδη ξεπεράσει το ύψος του σχολείου και να εισέρχεται πλέον στην τελική του φάση.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παγγαίου, Βασίλης Τσιπουρόπουλος, ολοκληρώνεται η κατασκευή των κρασπέδων και των πεζοδρομίων, ενώ η υποδομή του ηλεκτροφωτισμού βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσει η επίστρωση των πεζοδρομίων, η τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης, καθώς και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα δώσουν την τελική μορφή στο έργο.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια των μαθητών, καθώς στο σημείο του σχολείου κατασκευάστηκε υπερυψωμένη διάβαση, ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Πρόκειται για μία παρέμβαση που αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών, αναβαθμίζοντας την εικόνα και τη λειτουργικότητα της περιοχής.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες