Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από αναγνώστες μας οι οποίοι εκφράζουν την θλίψη τους και την αγανάκτησή τους για την εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας Ανθή Καραγιάννη.

Για ακόμη μία φορά λόγω της έντονης βροχόπτωσης έχουν συσωρευθεί νερά με αποτέλεσμα να μοιάζει ο εξωτερικός χώρος του σταδίου, με λίμνη.

Όπως τονίζουν οι γονείς αλλά και οι μικροί και μεγάλοι αθλητές οι οποίοι χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο Καβάλας για τις προπονήσεις τους, το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που βρέχει.

Έτσι είναι απ’ έξω το εθνικό μας στάδιο κάθε που βρέχει… Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλα τα παιδιά και από τους τρεις ομίλους που γυμνάζονται στο στάδιο ( και κατ’ επέκταση και οι γονείς τους που μεταφέρουν τα παιδιά από και προς το στάδιο) να είναι υποχρεωμένοι να κολυμπάνε για να φτάσουν στην μοναδική θύρα η οποία είναι ανοικτή και βρίσκεται στη πίσω μεριά του γηπέδου.

Η πρόσβαση βέβαια αυτή καθεαυτή είναι δύσκολη, ασχέτως καιρικών συνθηκών γιατί ίσα ίσα περνάει ένα αυτοκίνητο. Τόσο είναι το πλάτος του περάσματος γιατί δρόμο δεν το λες. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γίνεται όταν προσέρχονται ή αποχωρούν τα παιδιά.

Και αναρωτιέται…. Πρώτον αν είναι εικόνα αυτή Εθνικού Σταδίου κύριοι του Δήμου Καβάλας;;;; Και δεύτερον πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα;;

Να χτυπήσει κάποιο παιδί για να καταλάβετε ότι υπάρχουν και άλλες θύρες με πιο εύκολη πρόσβαση για να μπαίνουν οι αθλητές στο στάδιο;;; Για ελάτε με τα λουστρινάκια σας να λερωθείτε να δείτε τι τραβάμε καθε μέρα….

Προηγούμενο άρθροΒουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις εξετάσεις οδήγησης – Τέλος στο “φρακάρισμα”
Επόμενο άρθροΟρεστιάδα: Συνέλαβαν 46χρονη που έλεγε τον καφέ και τα χαρτιά έναντι 150 ευρώ και χρυσαφικών