Η ανταπόκριση των πολιτών της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής για την εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, με ομιλήτρια την Ιστορικό, Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Μαρία Ευθυμίου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου, μέσα σε 30 λεπτά, διατέθηκαν από το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (πρώην περίπτερο ΕΟΤ), όλα τα δωρεάν εισιτήρια για την ομιλία που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στη θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”!

Γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των Καβαλιωτών να παρακολουθήσουν την ομιλία της, η κ. Ευθυμίου συμφώνησε με τους διοργανωτές να πραγματοποιήσει άλλες δύο ομιλίες στον ίδιο χώρο. Έτσι, εκτός από την ομιλία που έχει ήδη ανακοινωθεί (Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου- 19:00), θα μιλήσει τόσο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όσο και το πρωί της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα:

Θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 16:00
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 19:00
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 09:00

Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων από το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (πρώην περίπτερο ΕΟΤ)
Τρίτη – Πέμπτη 09:00 – 20:30

Τα δωρεάν εισιτήρια και των τριών ομιλιών έχουν διαφορετικό χρώμα και ισχύουν μόνο για ημέρα και ώρα που έχουν επιλέξει ή θα επιλέξουν οι θεατές.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης σε περιοχές της Καβάλας
Επόμενο άρθροΦέτος τα Χριστούγεννα μοιράζουμε αγάπη!