Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
Συναντήθηκε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή, τον Υποδιευθυντή Αστυνομίας Καβάλας Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, τον Διοικητή Ασφάλειας Καβάλας Αστυνόμο Α’ Αθανάσιο Κοψίδα, την Υπαστυνόμο Βασιλική Καραμπάση και Αστυνομικούς Υπαλλήλους του Σώματος.
Έγινε αναφορά σε σημαντικά θέματα όπως η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας με επιπλέον προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και στο πολύπλευρο έργο της ΕΛ.ΑΣ.
Η κ. Χατζηκωνσταντίνου στάθηκε στο πλάνο της Κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας με επιχειρησιακές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της σε τοπικό επίπεδο, την ενίσχυση πεζών και εποχούμενων περιπολιών καθώς και των νέων τεχνολογιών της ασφάλειας από τα σύνορα μέχρι τον κυβερνοχώρο.
Επίσης 5.000 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από δευτερεύουσες υπηρεσίες γραφείου και ενισχύουν τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής, αξιοποιώντας τη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.
Η υποψήφια Βουλευτής έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες και στις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε νευραλγικά πόστα αντιμετωπίζοντας αμέτρητους κινδύνους βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη.

Προηγούμενο άρθροΣταμάτησαν οι εργασίες περίφραξης έκτασης στην αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας
Επόμενο άρθροΠροφυλακιστέος ο 52χρονος- Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε η 26χρονη με αναπήρια – Ζούσαν σε άθλιες συνθήκες