Μ.Λαζαρίδης: Στήριξη 63.000.000 ευρώ της Κυβέρνησης στους κτηνοτρόφους

Με απόφαση της Κυβέρνησης, που έλαβε ήδη Φ.Ε.Κ., και σε συνεργασία των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εθνικής Οικονομίας, προχωρά η χορήγηση ενίσχυσης ύψους έως 63.000.000 ευρώ στους αιγοπροβατοτρόφους όλης της χώρας που επλήγησαν από τις ζωονόσους και τον εγκλεισμό των ζώων.

Για την περιοχή μας, η ενίσχυση διαμορφώνεται στα 14 ευρώ ανά ενήλικο θηλυκό ζώο στην Π.Ε. Καβάλας και 6 ευρώ ανά ζώο στην Π.Ε. Θάσου, δείγμα της αναγνώρισης των ιδιαίτερων δυσκολιών που αντιμετώπισαν οι παραγωγοί μας.

Πρόκειται για μια έμπρακτη στήριξη της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας, με σεβασμό στους ανθρώπους του μόχθου και της υπαίθρου.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν μένει στα λόγια, αλλά προχωρά σε στοχευμένες ενισχύσεις – σίγουρα χρειάζονται και άλλες – που στηρίζουν την παραγωγή και διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες