Έκλεισε το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπο Δράκο εντός των προσεχών ημερών.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πράγματι το Σαββατοκύριακο έκλεισε το ψηφοδέλτιο! Μέσα εκεί έκλεισε το ψηφοδέλτιο και απομένουν οι ανακοινώσεις όποτε βέβαια το αποφασίσει η κεντρική διοίκηση.

Επικυρώνει και ανακοινώνει μέσα στον Φεβρουάριο νομίζω. Σε ό,τι αφορά τις αγροτικές αποζημιώσεις έχουμε τρέξει το θέμα πάρα πολύ. Έκανα 4 συσκέψεις στο κόμμα με εκπροσώπους από όλο το νομό και νομίζω ότι θα πάρουν άμεσα τις αποζημιώσεις.

Μαζί με τα σταφύλια δηλαδή θα δούμε τι έγινε και τι όχι. Είναι όμως πρωτόγνωρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις και κατά πολλούς οι αποζημιώσεις είναι σε θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά το ύψος τους.

Τέλος Φεβρουαρίου όμως θα έχουμε πλήρη εικόνα με το τέλος των αποζημιώσεων! Αυτή είναι και η συμφωνία που έκαναν κυβέρνηση και αγρότες. Θα πάρουν χρήματα οι άνθρωποι και στο τέλος θα έχουμε πλήρη εικόνα των ποσών που θα έχουν δοθεί”

ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ

Ο ίδιος εκτιμά ότι οι αποζημιώσεις θα είναι καλές και μάλιστα θα έρθουν σε καλό χρόνο. “Η καταστροφή ήταν τρομερή. Απλά έχουμε καταστροφές στο φυτικό κεφάλαιο και δεν ξέρουμε αν αυτά που καταστράφηκαν θα μπορέσουν να βγάλουν καρπούς φέτος. Μήπως και έχουμε πρόβλημα για 2 και 3 χρόνια μετά.

Γι αυτό και αναμένουμε την αντιχαλαζική προστασία που είναι το παν” τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε η Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καβάλας και μοιράστηκε το νοσηλευτικό προσωπικό στα άλλα Τμήματα
Επόμενο άρθροΈντονη η παρουσία του Δήμου Παγγαίου στην τουριστική έκθεση της Σόφιας