Στους λόγους που οδήγησαν την Νέα Δημοκρατία στο να περάσει κάτω από τον πήχη των προσδοκιών που είχε αναπτύξει ο πρωθυπουργός για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος.

”Η μεγάλη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα προβλήματα στη δημόσια υγεία, ο γάμος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ήταν τα κύρια θέματα που έπαιξαν τον ρόλο τους για το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας. Γι’ αυτό γίνονται όμως οι εκλογές για να αφουγκραστούμε τους πολίτες”, ανέφερε αρχικά ο κ. Δράκος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

”Το είπαμε πολλές φορές προεκλογικά ότι η αποχή, η αδράνεια, η αδιαφορία και η χαλαρότητα, ήταν οι κίνδυνοι τους οποίους έπρεπε να καταπολεμήσουν όλα τα κόμματα. Δυστυχώς, φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ότι κανένα κόμμα, παρά την προσπάθεια, δεν τα κατάφερε. Αυτή η τεράστια αποχή οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα που κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Τρία εκατομμύρια ψηφοφόροι δεν πήγαν να ψηφίσουν και η ευθύνη είναι μεγάλη σε όλα τα πολιτικά κόμματα. Όμως μεγάλη ευθύνη έχουν και οι ίδιοι οι πολίτες που δεν ψήφισαν. Αυτοί που δεν συμμετέχουν στις εκλογές καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις, αλλιώς δεν θα δικαιούνται να ομιλούν. Από τη μεριά μας πρέπει να αναλύσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και από εκεί και μετά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Η Νέα Δημοκρατία ως ζωντανός πολιτικός οργανισμός, ο οποίος παράγει σε καθημερινή βάση πολιτική, μπορεί να το κάνει”, ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Δράκος.

Προηγούμενο άρθροΒύρωνας Καβάλας: Στο «τιμόνι» του ΑΠΣ Βύρωνα για 9η χρονιά ο Αριστείδης Καρύπογλου
Επόμενο άρθροΤο φαρμακείο αλλάζει, γίνεται φαρμακείο υπηρεσιών, δηλώνει η πρόεδρος Φαρμακοποιών Καβάλας Σίσσυ Ρακιντζή