Με πολύ καλούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών κ. Γιάννη Ιακωβίδη και ο τρίτος εργολάβος έχει αναλάβει τις εργασίες.

Συγκεκριμένα είπε ότι «όντως γίνονται αρκετές επεμβάσεις, για πρώτη φορά τέτοιου είδους. Θα έχουμε τη δυνατότητα να τα απολαύσουμε αυτά στο μέλλον, τα παιδιά, οι δάσκαλοι και το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου. Έχουμε μικρές καθυστερήσεις κι ελπίζω να είμαστε τώρα σε καλό δρόμο. Ήδη μπήκε ο τελευταίος εργολάβος που θα μαζέψει όλες τις εκκρεμότητες που άφησαν τα προηγούμενα δύο έργα. Η αναβάθμιση του 12ου Δημοτικού έγινε σε τρία στάδια και τα ανέλαβαν τρεις εργολάβοι. Τώρα είμαστε με τον τρίτο και πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα που θα μας ικανοποιήσουν όλους. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το παραδώσουμε διότι θα χρειαστεί κι ένας εξοπλισμός που θα χρειαστεί κι αυτός αρκετό χρόνο.

Ελπίζω ότι θα έχουμε άνεση χρόνου ώστε το να μπουν προς το τέλος της χρονιάς τα παιδιά στο σχολείο, το βρίσκω υπερβολικό και θα ήταν λάθος. Αλλά θα έχουν πάρα πολύ χρόνο να προετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά. Πιστεύω ότι το Πάσχα θα έχουμε τελειώσει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Αν δεν είχαμε όλες αυτές τις καθυστερήσεις που οφείλονταν και στον συνδυασμό των τριών εργολαβιών, θα είχαμε πιο σύντομα αποτελέσματα. Ας ελπίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει όλους και θα ξεχάσουμε αυτές τις καθυστερήσεις».

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για τον εξοπλισμό είπε ότι «όπως έστειλε το υπουργείο καινούργιο εξοπλισμό στο 21ο Δημοτικό απαρχής θα κάνει και τώρα. Εμείς έχουμε φροντίσει, έχει αποθηκευτεί το σημαντικότερο μέρος του παλαιού εξοπλισμού αλλά συνήθως έρχεται καινούργιος, πιο μοντέρνος και ίσως το αξίζει μετά από τόσες καθυστερήσεις να είναι καινούργια όλα αυτά που θα απολαύσουν οι μαθητές».

Κατέληξε λέγοντας ότι «όλα τρέχουν. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ παραγωγική παρόλο που δεν της φαίνεται. Θα αναδειχθούν τα επόμενα χρόνια όλες οι προσπάθειες που κάναμε. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο και μελετών και υλοποίησης κατασκευών και έργων. Θα πάμε πολύ καλά».

Προηγούμενο άρθροΣτην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων εξελέγη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης
Επόμενο άρθροΆγριος ξυλοδαρμός 13χρονου σε σχολείο της Ξάνθης – Ο μαθητής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο