Από τις εκλογές που διεξάγονται ύστερα από 3,5 χρόνια θα αναδειχθούν τα νέα κομματικά όργανα, αλλά και οι σύνεδροι για το επερχόμενο 14ο συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο

Xωρίς πολλά οργανωτικά προβλήματα και με τη συμμετοχή να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί, Κυριακή, οι εσωκομματικές εκλογές και στη ΝΔ Νομού Καβάλας.

Το «παρών» για να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο της Καβάλας έδωσε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο Βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Από τις εκλογές που διεξάγονται ύστερα από 3,5 χρόνια θα αναδειχθούν τα νέα κομματικά όργανα, αλλά και οι σύνεδροι για το επερχόμενο 14ο συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα από τη σημερινή διαδικασία θα εκλεγούν οι νέοι πρόεδροι και τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικής Περιφέρειας, οι πρόεδροι και τα μέλη των Επιτροπών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και οι αντιπρόσωποι του συνεδρίου.

Κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία μέχρι στιγμής δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Η εκλογική διαδικασία λήγει στις 7:00 το απόγευμα, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αφού πρώτα προστεθούν και οι διαδικτυακοί ψήφοι.

Προηγούμενο άρθρο20 χρόνια ΔΕΥΑ Θάσου
Επόμενο άρθροΨαράς έπεσε στον Νέστο και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσής του