Οιωνοί άριστοι εξακολουθούν να καταφθάνουν για τον ελληνικό τουρισμό, προμηνύοντας, ότι και το 2016 θα είναι μία χρονιά θετική για την τουριστική βιομηχανία. Η αυξητική τάση των τουριστικών κρατήσεων της τελευταίας στιγμής προς Ελλάδα συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι οι ελεύσεις τουριστών την εφετινή χρονιά, θα ανέλθουν στα 25 εκατομμύρια (χωρίς σε αυτά τα στοιχεία να υπολογίζονται οι επιβάτες της κρουαζιέρας), ενώ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι θα υπάρξει και μικρή επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Παράλληλά Το 100% αγγίζει η πληρότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Σαμοθράκης. Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος πλήθος τουριστών επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο όμορφο νησί της Σαμοθράκης. Ενώ Την αποθέωση γνωρίζει φέτος το νησί από τα διεθνή -και όχι μόνο- ΜΜΕ. Μετά από το Bloomberg, τον Guardian και άλλα γνωστά μέσα, η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, κάνει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο νησί του Έβρου, με τον τίτλο ««Σαμοθράκη, το νησί των μεγάλων θεών».

 Ένα ακόμη νησί που κλέβει της εντυπώσεις των επισκεπτών του είναι το νησί της θάσου όπου φέτος κατάφερε να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμός για το καλοκαίρι του 2016, όπως πιστοποιούν οι επαγγελματίες του νησιού.Φέτος είναι μια καλή τουριστική χρονιά για τη Θάσο σημειώνει ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Θάσου, Πάρης Παρασχούδης .

Οι υπέροχες θάλασσες με τα κρυστάλλινα ζεστά νερά και τις καθαρές αμμουδιές, οι αξιόλογοι αρχαιολογικοί χώροι, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί και τα πετρώματα, η ηρεμία του τοπίου, της Λήμνου δεν άφησαν ασυγκίνητους τους χιλιάδες τουρίστες που επέλεξαν το νησί που επέλεξαν το νησί γιοα τις καλοκαιρινές τους διακοπές . Ενώ η πληρότητα στα ξενοδοχεία του νησιού αγγίζει το 100 % .

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο Πολύνερο Καβάλας
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται η δράση του Δήμου Καβάλας για την καθαριότητα στις γειτονιές της πόλης