Για 6η συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Καβάλας γέμισε με κόσμο, θυμίζοντας άλλες εποχές, στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας” που έγινε την Παρασκευή 10 Μαϊου.

Πολλές ήταν οι εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης και γύρω από αυτό με τον κόσμο ακόμη και μετά την λήξη των εκδηλώσεων να κυκλοφορεί στο κέντρο και να στηρίζει τις επιχειρήσεις.

Στην φετινή διοργάνωση οι εκδηλώσεις ξεπέρασαν τις 30, με συναυλίες και άλλα διάφορα δρώμενα που έδωσαν ένα εξαιρετικό χρώμα στην όλη Λευκή Νύχτα! Για πολλούς ήταν η καλύτερη διοργάνωση από την δημιουργία αυτού του θεσμού, καθώς τείνει να γίνει θεσμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά λειτούργησε με εκπτωτικό χαρακτήρα οπόταν οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν φθηνά διάφορα προϊόντα!

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

Από τη άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την όλη διοργάνωση τονίζοντας ότι και φέτος κατάφεραν να διοργανώσουν μία γιορτή της αγοράς που την απόλαυσαν άπαντες! 

Παράλληλα ευχαρίστησε το Επιμελητήριο, την Δημωφέλεια,  τον Δήμο Καβάλας, την Αντιπεριφέρεια, την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην φετινή διοργάνωση. Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν και δεν ακύρωσαν την προσπάθεια. Από την άλλη η οδός Ομονοίας για μία ακόμη φορά πεζοδρομήθηκε και όλες οι εκδηλώσεις έγιναν απρόσκοπτα. Επίσης οι ταβέρνες και τα ουζέρι αλλά και τα καφέ μπάρ ήταν γεμάτα από κόσμο σε σημείο γιορτής κάτι που αποδεικνύει ότι οι Καβαλιώτες την θέλουν την Λευκή Νύχτα! Άντε και του χρόνου!!!!

Στην Καβάλα βρέθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης ο οποίος συνομίλησε με επαγγελματίες πολίτες αλλά και υποψήφιους δημάρχους.

Προηγούμενο άρθροΣυμπτώματα υγείας που δείχνουν πρόβλημα με μούχλα στο σπίτι – Όλα τα σημάδια
Επόμενο άρθροΑύριο η φιέστα του ΑΟΚ