«Σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία – Διαδίκτυο: Συνήθειες και χρήση του στην εφηβεία» το θέμα ομιλίας την οποία διοργάνωσαν η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Η εκδήλωση απευθυνόταν στους γονείς, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (4ος όροφος).

Για το θέμα μίλησαν οι: Δρ. Βάιος Νταφούλης, Δ/ντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, Δρ. Σοφία Σφελινιώτη, Επ. Παιδοψυχίατρος Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

Την εκδήλωση συντόνισε η Δρ. Παναγιώτα Νεοκοσμίδου με την Ένωση Γονέων Καβάλας να ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην ομιλία μας για το Διαδίκτυο!

Τους γονείς, τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές σχολείων οι οποίοι αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας! Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ.Φραντζεσκάκη αλλά και το Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ.Φιλιππίδη για την παρουσία τους. Ευχαριστούμε πολύ τους εξαίρετους ομιλητές μας, το Διευθυντή του παιδοψυχιατρικού τμήματος Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ.Νταφούλη και την Επ. παιδοψυχίατρο κ.Σφελινιώτη για την επιστημονική αλλά απόλυτα άμεση προσέγγιση του θέματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στη Διευθύντρια, κ.Κουμανίδου και στον κ.Λαζαρίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Προηγούμενο άρθροΒ.Παππάς: Δεν υπάρχουν χωριά, αλλά γειτονιές της Καβάλας
Επόμενο άρθρο114 χρόνια Ρόταρυ..