Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Finn Master Ιστιοπλοΐας στην Ηρακλείτσα διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου. Ο Αντιδήμαρχος Ελευθερών κ. Χρήστος Πριονίδης σημείωσε πως η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν η προσδοκία μας να φτάσει τόσο ψηλά η διοργάνωση. Πήγε πάρα πολύ καλά και οι συνδιοργανωτές, ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Παγγαίου έκανε πολύ καλή δουλειά και εμείς όσο μπορούσαμε συνεισφέραμε από τεχνικής φύσεως. Συμμετείχαν περίπου 180 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο και η διοργάνωση «έπαιξε» σε πολλές διεθνείς ιστοσελίδες.

Υπάρχουν κάποιες τρικλοποδιές σε τέτοιες διοργανώσεις αλλά εμείς ευτυχώς τα προλάβαμε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που προσδοκούσαμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε πλέον την εμπειρία να διεκδικήσουμε κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις αυτού του βεληνεκούς. Η περιοχή μπορεί να υποστηρίξει τέτοιου είδους αγώνες. Έχει τις υποδομές και το κυριότερο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι με θέληση για να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον τουρισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είπε ότι «ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό όλη τη βδομάδα και ειδικά την τελευταία εργάσιμη μέρα (σ.σ. χθες). Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρά, στις ναυαρχίδες του Δήμου Παγγαίου, την Ηρακλείτσα και τη Νέα Πέραμο. Αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός, αυτό το τριήμερο θα είναι το πρώτο δυνατό του φετινού του καλοκαιριού. Το Μάιο λόγω του καιρού δεν υπήρχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ένας μήνας για μας χάθηκε.

Αμμόλοφοι και Σαρακίνα είναι στο ζενίθ, δημιουργούνται εκεί κι άλλες επιχειρήσεις και θα τραβήξουν περισσότερο κόσμο αυτές οι περιοχές. Πρέπει σιγά- σιγά να βγαίνουμε προς την περιοχή του Πύργου για να δει ο κόσμος τις ομορφιές και τις παραλίες που έχουμε, οι οποίες είναι ισάξιες με αυτές που γνωρίζουμε ως τώρα».

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμος ο Δήμος Παγγαίου με τους ναυαγοσώστες
Επόμενο άρθροΤα μεγάλα παζάρια του Ερντογάν – Τα μέτωπα που ανοίγει ο Τούρκος Πρόεδρος μετά την επανεκλογή του