sxolio181-1-604x512

Σε εκκρεμότητα σχεδόν από την αρχή του φθινοπώρου βρίσκεται το θέμα του δημοτικού έργου στο 12ο δημοτικό σχολείο. Ως συνέπεια της εκκρεμότητας ακόμη δεν έχει γίνει η μετακόμιση των μαθητών στα δύο σχολεία που θα τους φιλοξενήσουν προσωρινά.

Ενώ το δημοτικό έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 12ου δημοτικού σχολείου έχει οριστικοποιηθεί παρόλα αυτά η μετακόμιση ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί. Υπάρχουν δύο σενάρια. Σύμφωνα με το πρώτο η μετακόμιση είναι θέμα λίγων ημερών και σύμφωνα με το δεύτερο η μετακόμιση θα γίνει με την ευκαιρία των χριστουγεννιάτικων εορταστικών διακοπών.

Ο εξοπλισμός του 12ου δημοτικού σχολείου έχει μεταφερθεί και βρίσκεται στα δύο σχολεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τους μαθητές, στο 15ο και στο 25ο δημοτικό σχολείο. Εκείνο που απομένει είναι η μετακίνηση των μαθητών. Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναμένει από ημέρα σε ημέρα το σχετικό έγγραφο του δήμου που φαίνεται ότι θα συνταχθεί και θα αποσταλεί εντός των ημερών. Αν καθυστερήσει επιπλέον τότε μάλλον ενισχύεται το σενάριο περί μετακομίσεως κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών.

Εκκρεμότητα υπάρχει για τα νήπια του 12ου νηπιαγωγείου, το οποίο θα λειτουργήσει στο δημοτικό ακίνητο επί της οδού Κ. Τσολάκη. Στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί το 12ο νηπιαγωγείο οι εργασίες συνεχίζονται αν και σύντομα αναμένεται πως θα ολοκληρωθούν.

Στο δήμο Καβάλας αναφέρουν ότι η εγκατάσταση του εργολάβου θα γίνει πριν από τις γιορτές άρα και η μετακόμιση των μαθητών θα γίνει πολύ γρήγορα. Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση περιμένει έγγραφο από το δήμο Καβάλας, αφού το 125οδημοτικό σχολείο είναι έτοιμο όπως έτοιμες είναι και οι διαδικασίες μετακίνησης των μαθητών από το σχολείο που φοιτούν στο σχολείο όπου θα φιλοξενηθούν

proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΒγαίνει από τη φυλακή η καθαρίστρια – Η απόφαση του δικαστηρίου – Τι θα γίνει στη συνέχεια
Επόμενο άρθροΑπεργιακές συγκεντρώσεις σε ΕΥΚ και κεντρική πλατεία