Μειωμένη σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση στις Λαϊκές Αγορές Καβάλας. Ο πρόεδρος των Μικροπωλητών κ. Σωτήρης Ιωαννίδης επεσήμανε ότι ευελπιστούν να ανέβει η κίνηση έως το τέλος του καλοκαιριού.

Ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι “Η κίνηση στις αγορές είναι γενικώς περιορισμένη. Δεν είδαμε τον ξένο κόσμο που περιμένουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να αυξήσουμε τον τζίρο μας.

Θεωρώ ότι αυτό δεν αφορά μόνο τις λαϊκές αλλά όλη την αγορά. Απλά ευελπιστώ ότι στον 1,5 μήνα καλοκαιριού που έχει απομείνει θα δούμε μόνο το καλύτερο.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα τώρα, δεν έχουμε κάποιους περιορισμούς. Βγαίνουμε κανονικά όλοι στις αγορές».

ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ

Και πρόσθεσε πως « Όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία αλλά και με το νομοσχέδιο για τις αγορές ουσιαστικά θα δημιουργούσε μια σειρά από μεγάλα προβλήματα γενικά για τις αγορές.

Δημιουργήθηκε μια ανασφάλεια στον χώρο μας και σε όλες τις αγορές. Αλλά η ανασφάλεια ενώνει, προβληματίζει και μας κάνει πιο δυνατούς. Κάναμε λοιπόν μια συγκέντρωση με την συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα και επεξεργαζόμαστε την ίδρυση μιας μεγάλης Ένωσης Σωματείων Βιομηχανικών Ειδών και Επαγγελματικών Λαϊκών Ειδών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αυτό ήρθε ως εξέλιξη όλων αυτών των προβλημάτων όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να υψωθεί μια μεγάλη φωνή για να αντιμετωπισθούν όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν καιρό. Είχαμε τις εντάσεις, τα μικροπροβληματάκια μας, αλλά γενικά τώρα ακούσθηκαν ωραίες και χρήσιμες προτάσεις, και τελικά βγήκε λευκός καπνός μέσα από την αίθουσα και προχωράει η δημιουργία αυτής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας”.

Ο ίδιος εν συνεχεία εξήγησε ότι το σωματείο της Καβάλας είναι από τα πιο δυνατά και πιο ενεργά σωματεία στη Βόρεια Ελλάδα και θα εκπροσωπεί όλη την ΑΜΘ. “Βέβαια τα προβλήματα δεν σταματούν. Γι αυτό και δεν σταματούμε. Θέλουμε η αγορά να έχει μέλλον και να είναι πάντα κοντά στους καταναλωτές για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό” σχολίασε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΕπιμνημόσυνη δέηση υπέρ του Ήρωα Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Δημήτρη Τσαμκιράνη
Επόμενο άρθροΕξώδικο έστειλε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 στον γιατρό Μιχάλη Σωτηρόπουλο- Όλο το εξώδικο