Μακάριος Λαζαρίδης: Το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης αναβαθμίζεται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος – Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με τα στελέχη των δομών υγείας της περιοχής, επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.

Μεταξύ άλλων, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων αναβάθμισης του Κέντρου που υλοποιούνται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας από τη Διευθύντρια, κυρία Σοφία Σπυριδωνίδου, ενώ συνομίλησε με το προσωπικό και πολίτες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αποτέλεσμα και δικών του προσπαθειών που ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2018. Τότε, σε μια από τις επισκέψεις του, η πρώην διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, κυρία Στέλλα Αργυριάδου, τόνισε στον κ. Λαζαρίδη την ανάγκη να βρεθούν οι πόροι για τη σύνταξη των απαραίτητων μελετών, έτσι ώστε να ωριμάσει το έργο αναβάθμισης και να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα. Έτσι και έγινε!

Η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας θα προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και, πάνω απ’ όλα, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Χρυσούπολης και της ευρύτερης περιοχής.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, μίλησα με τη Διευθύντρια και ενημερώθηκα για την πορεία των έργων αναβάθμισης του Κέντρου.
Είναι πολύ μεγάλη η χαρά για μένα, με δεδομένο ότι αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2018 και καταφέραμε μέσα από την ωριμότητα των μελετών, η αναβάθμιση του Κέντρου να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το είπαμε, το κάναμε»!

Hot this week

Πέντε σημαντικές αποφάσεις του ΠΕΣΥ ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας

Πέντε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την...

Το Νοσοκομείο Καβάλας δεν χρειάζεται άλλους «σωτήρες». Χρειάζεται γιατρούς, νοσηλευτές και στοιχεία

Υπάρχει κάτι παράδοξο στην τελευταία δημόσια συζήτηση για το...

ΙΜΦΝΘ: Η συμφωνία Ελλάδος-Βουλγαρίας … «Ιστορικά κειμήλια και αποτυπώματα θυσιών για την εθνική δικαίωση»

Στην πρόσφατη περίσταση της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των...

Δήμος Παγγαίου: Ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας 11 γηπέδων – Ξεκινούν επανέλεγχοι ασφάλειας

Την ανάκληση των προσωρινών αδειών λειτουργίας έντεκα γηπέδων ποδοσφαίρου...

Topics

Πέντε σημαντικές αποφάσεις του ΠΕΣΥ ΑΜΘ για την επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας

Πέντε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την...

Δήμος Παγγαίου: Ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας 11 γηπέδων – Ξεκινούν επανέλεγχοι ασφάλειας

Την ανάκληση των προσωρινών αδειών λειτουργίας έντεκα γηπέδων ποδοσφαίρου...

Καβάλα: Διακοπή νερού την Τετάρτη σε περιοχές της πόλης λόγω τεχνικών εργασιών

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης,...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας στην Π.Ε. Καβάλας

Το πρόγραμμα των δράσεων της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας η...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες