Τα διλήμματα που θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στις κάλπες της 21ης Μαΐου υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκεπτόμενος τα χωριά Ποντολίβαδο, Άνω Ποντολίβαδο, Πέρνη, Ζαρκαδιά, Γραβούνα και Πετροπηγή του δήμου Νέστου.

«Οι ψηφοφόροι έχουν να συγκρίνουν και να επιλέξουν: Τη σταθερότητα και τη συνέχεια ή την επιστροφή σε νέες περιπέτειες; Τις υπεύθυνες πράξεις ή τον λαϊκισμό και το ψέμα; Τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα; Η υπεροχή του σημερινού και αυριανού πρωθυπουργού είναι αδιαμφισβήτητη», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης και συνέχισε:

«Χωρίς να παραγνωρίζουμε και τα λάθη που κάναμε, τα οποία όμως σπεύσαμε να διορθώσουμε άμεσα, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιες την κοινωνία και την οικονομία. Στενοχωρήσαμε ίσως κάποιους λίγους που πόνταραν στην αποτυχία μας, αλλά ικανοποιήσαμε την ευρεία μάζα της κοινωνίας, που βλέπει τις επώδυνες περιπέτειες του παρελθόντος να είναι απλά μια κακή ανάμνηση.

Φέτος, όπως και πέρυσι, οι Έλληνες επιβαρύνονται με λιγότερους φόρους και χαμηλότερες εισφορές, λιγότερο ΕΝΦΙΑ, χαμηλότερους συντελεστές και ΦΠΑ σε πολλά προϊόντα. Από το 2019 έως σήμερα, η Κυβέρνηση έχει μειώσει περισσότερους από 50 φόρους στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Ακόμα και στα απρόοπτα και δύσκολα, σταθήκαμε δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη, βγάζοντας από τα δημόσια ταμεία περισσότερα από 60 δις ευρώ, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της εκτόξευσης του ενεργειακού κόστους».

Ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του για την επίλυση ζητημάτων τοπικού ενδιαφέροντος:

«Το Δεκέμβριο του 2019 κατάφερα να ενταχθεί η ανακατασκευή της δυτικής προσαγωγού διώρυγας Νέστου στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε 4,5 χρόνια για τους αγρότες του Νέστου, το έκανε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα σε πέντε μήνες.

Έκανα πράξη επίσης ένα διαχρονικό, δίκαιο αίτημα των πολιτών, την δημιουργία Κ.Ε.Π. στην Κεραμωτή. Εξέλιξη, που βελτιώνει την καθημερινότητα του και συμβάλλει σε μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία.

Εξάλλου, το Ερατεινό, ο Κεχρόκαμπος, η Νέα Καρυά, οι Πηγές, το Χρυσοχώρι, καθώς και το Γηροκομείο της Χρυσούπολης απέκτησαν σύγχρονους φορητούς απινιδωτές. Μια προσφορά ζωής στους συμπολίτες μου.

Οι προεκλογικές μου δεσμεύσεις έγιναν πράξη. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό σας», τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΛεωφορείο που κινούνταν επί της οδού Δαγκλή κόλλησε λόγω παρκαρισμένου οχήματος
Επόμενο άρθροΗ εορτή του Άη Θανάση του “μαγιάτικου” στην Δρυμούσα στο Δήμο Νέστου