Στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό βίντεο (σποτ) του υποψήφιου Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, που αφορά τον Δήμο Νέστου.

✓ «Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»

Τη συμβολή του στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του Δήμου Νέστου, επισημαίνει, μέσα από το νέο του προεκλογικό σποτ, ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Με οδηγό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020-2050», εκφράζει την ικανοποίησή του που η συντριπτική πλειοψηφία των δεσμεύσεών του υλοποιήθηκε.

Μεταξύ άλλων:

➢ Το Δεκέμβριο του 2019 κατάφερε και εντάχθηκε η ανακατασκευή της δυτικής προσαγωγού διώρυγας του Νέστου στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).

➢ Έκανε πράξη ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κεραμωτής, με την επικείμενη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών από τον δήμο Νέστου, που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και θα συμβάλλει σε μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία.

➢ Προχώρησε σε μια προσφορά ζωής προς τους κατοίκους του Ερατεινού, του Κεχρόκαμπου, της Νέας Καρυάς, των Πηγών, του Χρυσοχωρίου, καθώς και τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Χρυσούπολης, με τη δωρεά σύγχρονων φορητών απινιδωτών.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, ο κ. Λαζαρίδης τους ζητά, εφόσον δικαίωσε την εμπιστοσύνη τους κατά την περασμένη τετραετία, να τον στηρίξουν και πάλι στις προσεχείς εκλογές.

Ο ίδιος, όπως επισημαίνει, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους.

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα στον κόμβο Φαλήρου- Παρασύρθηκε 12χρονος μαθητής
Επόμενο άρθροΛευκή Νύχτα – Το πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 24:00