✓ Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό βίντεο (σποτ) του υποψήφιου Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, που αφορά τη Θάσο.

✓ «Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»

Το πρώτο προεκλογικό του σποτ (βίντεο) που αφορά το νησί της Θάσου έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.
Απευθυνόμενος στους κατοίκους του νησιού, σημειώνει ότι επί τέσσερα χρόνια ένωσαν τις δυνάμεις τους και, με σχέδιο και όραμα, πέτυχαν πολλά για τη Θάσο.
Προσωπικά, όπως αναφέρει, βοήθησε να λυθούν διαχρονικά προβλήματα του τόπου, με οδηγό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020-2050».

Συγκεκριμένα:
➢ Έκανε πράξη ένα διαχρονικό και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της νότιας Θάσου, τη δημιουργία και τη λειτουργία Κ.Ε.Π. στα Λιμενάρια.

➢ Κατάφερε την ένταξη της ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Πρίνου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με προσωπικό και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

➢ Στις 3 Νοεμβρίου του 2021 δεσμεύτηκε να αποκτήσει η Θάσος περιπολικό σκάφος, με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. Μετά από συντονισμένες ενέργειες με το Υπουργείο Ναυτιλίας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τον Δήμο Θάσου, η δέσμευσή του γίνεται πράξη, θωρακίζοντας την υγεία των κατοίκων του νησιού.

➢ Από το χειμώνα του 2019, μετά από παρέμβασή του στον Υπουργό Ναυτιλίας, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλα – Πρίνος – Καβάλα, έχει πλέον καθημερινά τρία δρομολόγια. Ήταν προσωπική του δέσμευση από το 2018.
Ο κ. Λαζαρίδης μιλά για «σχέση εμπιστοσύνης» με τους πολίτες, από τους οποίους ζητά να τον στηρίξουν και πάλι.
Από την πλευρά του, δεσμεύεται ότι θα είναι δίπλα τους, με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Προηγούμενο άρθροΈβρος: Ο φράχτης στα σύνορα έγινε αξιοθέατο για τους τουρίστες
Επόμενο άρθροΔημοτική Θεατρική Ομάδα Λιμένα «Βότκα Μολότοφ»