Χωριά του Δήμου Παγγαίου και συγκεκριμένα το Χρυσόκαστρο, την Αυλή, τα Δωμάτια, τη Μουσθένη, τη Μεσορόπη και τον Πλατανότοπο, με αφορμή τον Πανηγυρικό Εσπερινό και τη λιτανεία του Αγίου Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Κατά τις επαφές του με τους πολίτες, επιβεβαιώθηκε η ειλικρινής σχέση που έχει αναπτυχθεί την τελευταία τετραετία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον κ. Λαζαρίδη να εισπράττει την ικανοποίηση των κατοίκων για τις παρεμβάσεις του, με τις οποίες λύθηκαν σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Ανάμεσα στα άλλα, ο κ. Λαζαρίδης συνέβαλε ώστε, μετά από 9 χρόνια, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου επιτέλους να έχει μόνιμη ιατρό.

Παράλληλα, με παρέμβασή του στη διοίκηση της Alpha Bank, τοποθετήθηκε ΑΤΜ στο παλαιό δημαρχείο της Νικήσιανης, ενώ ξεχωριστής σημασίας είναι η προσφορά ζωής προς τους κατοίκους της Γαληψού, της Μεσορόπης, του Πλατανότοπου, που απέκτησαν σύγχρονους απινιδωτές, όπως και το κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης.

Υψηλού συμβολισμού ήταν και η μετονομασία της Σήραγγας Συμβόλου Όρους σε Σήραγγα «Νικολάου Μάρτη», μετά από πρόταση του κ. Λαζαρίδη στη διοίκηση της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.», προς τιμήν του σπουδαίου Μακεδόνα πολιτικού, που συνέβαλε καταλυτικά στη μελέτη, τεκμηρίωση και προαγωγή της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Όσον αφορά το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μια αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης. Και η πρόταση αυτή συμπυκνώνεται στη φράση αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη Ελλάδα. Μια πρόταση που δεν εκφράζει κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα.

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα της δημιουργίας, χωρίς τον κίνδυνο της ακυβερνησίας και η χώρα μας θα μείνει στο δρόμο της ασφάλειας και της προόδου».

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης στο OPEN: Τσίπρας και Βαρουφάκης ψαρεύουν ψήφους από το κόμμα Κασιδιάρη
Επόμενο άρθροΠαραλία με άρωμα Αιγαίου – Δείτε το βίντεο από τη Νέα Ηρακλείτσα