Στον Δήμο Νέστου και συγκεκριμένα στα χωριά Ν. Καρυά, Χρυσοχώρι, Κεραμωτή, Ξεριά και Παράδεισο περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Σε συνομιλία του με τους κατοίκους της περιοχής, τους επισήμανε την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου και υπενθύμισε κάποιες από τις πρωτοβουλίες που έλαβε για την περιοχή του Νέστου κατά την βουλευτική του θητεία σχετικά με τη διευθέτηση χρόνιων εκκρεμοτήτων.

Ανάμεσά τους, η ένταξη της ανακατασκευής της δυτικής προσαγωγού διώρυγας Νέστου στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η δημιουργία Κ.Ε.Π. στην Κεραμωτή και η προμήθεια του Ερατεινού, του Κεχρόκαμπου, της Νέας Καρυάς, των Πηγών, του Χρυσοχωρίου, καθώς και του Γηροκομείου της Χρυσούπολης με σύγχρονους, φορητούς απινιδωτές.

«Έκανα πράξη κάποια διαχρονικά, δίκαια αιτήματα των πολιτών. Στόχος, η βελτίωση της καθημερινότητάς τους και η συμβολή σε μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία», σημείωσε.

Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι, με την ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας, «η αποτίμηση είναι αναμφίβολα θετική. Η πατρίδα μας αλλάζει προς το καλύτερο. Πιο ισχυρή απ’ ό,τι ήταν το 2019 σε όλα τα επίπεδα: την οικονομία, την καθημερινότητα του πολίτη, την εξωτερική πολιτική και την άμυνα. Μάλιστα, όσον αφορά τις δύο τελευταίες, είχα την τιμή να εισηγηθώ στη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια, όπως η αναβάθμιση των F – 16 και των Mirage 2000 – 5, η απόκτηση των Rafale και η ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία. Η χώρα μας έχει πλέον μετατραπεί σε αξιόπιστο συνομιλητή και έχει βελτιώσει την εικόνα της στο εξωτερικό, προσελκύει επενδύσεις, ανοίγει νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Είμαστε περήφανοι για το έργο μας», ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Απόψε το debate των πολιτικών αρχηγών – Οι προετοιμασίες, τα «μυστικά» και η ιστορία των τηλεμαχιών
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Προέδρου των Special Olympics Hellas, Πρέσβη επί τιμή, Διονύση Κοδέλλα στο Δημαρχείο Καβάλας