Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε συνομιλίες με τον Αστυνομικό Διευθυντή, ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη και το προσωπικό της Διεύθυνσης, που ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους στην πατρίδα και φυσικά στην τοπική κοινωνία της Καβάλας.

Κατά την εκτενή ενημέρωση που είχε για την κατάσταση και τις συνθήκες λειτουργίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, επιβεβαιώθηκε η έμπρακτη στήριξη αυτής από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόσο με την ενίσχυση σε προσωπικό, με 8 νέες οργανικές θέσεις,όσο και σε υλικοτεχνικό υλικό, με 6 νέα οχήματα που ήδη δόθηκαν προς χρήση, κατόπιν και προσωπικών πρωτοβουλιών του κ. Λαζαρίδη τον περασμένο Ιανουάριο.

Για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές, υπογράμμισε ο Βουλευτής, σε εξέλιξη βρίσκεται μια σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα, όπως η ενίσχυση των δυνάμεων άμεσης επέμβασης (Ομάδα ΔΡΑΣΗ και Ομάδα ΔΙΑΣ) με 1.500 ένστολους, η περαιτέρω αναβάθμιση των υλικοτεχνικών υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας, η βελτίωση της τροχαίας αστυνόμευσης με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους, η ενίσχυση της συνοριοφυλακής και του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η αναβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με χαρά, τέλος, ο κ. Λαζαρίδης είδε εγκατεστημένο στην Αστυνομική Διεύθυνση τον απινιδωτή, ο οποίος τοποθετήθηκε εκεί πριν από λίγες μέρες, ύστερα από σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία στην οποία είχε συνδράμει και ο ίδιος.

Προηγούμενο άρθροΟ Δημήτρης Χίζαρης αναζητά παλιά βιβλία για την συμπλήρωση της βιβλιοθήκης του Συλλόγου
Επόμενο άρθροΞεκίνησε απο την ΠΑΕ ΑΟΚ η διάθεση καρτών μέλους