Ο Πολιτισμός, η αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας και θέματα καθημερινότητας βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου στην Παραλία Οφρυνίου, ενώ συνομίλησε με γυναίκες με εμπειρία στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας είχε συναντήσεις μεταξύ άλλων, με στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης και επαγγελματίες συζητώντας προτάσεις ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν η οποία αναμένεται και φέτος δυναμική.
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη έκανε λόγο για την ετοιμότητα που έχει ο Δήμος Παγγαίου ώστε να υποδεχθεί τους επισκέπτες.
Η κ. Χατζηκωνσταντίνου στάθηκε στην ανάγκη για ενίσχυση του Πολυδύναμου Ιατρείου της περιοχής ώστε να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του πληθυσμού που αυξάνεται κατά χιλιάδες τους καλοκαιρινούς μήνες.
Επίσης έγινε αναφορά στα έργα υποδομής της περιοχής και την ασφάλεια τουριστών και μόνιμων κατοίκων, με την υποψήφια Βουλευτή να τονίζει για μία ακόμα φορά πως η συνεργασία κρατικού μηχανισμού και τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.
Ακόμα, η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου συνεχάρη την κ. Χρυσαφούδη για τις συνεχείς εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων που με πρωτοβουλίες της λαμβάνουν χώρα όλη τη διάρκεια του έτους στον ευρύτερο Δήμο Παγγαίου.
Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Τούζλα, η κ. Χατζηκωνσταντίνου συνάντησε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στο Παγγαίο, Γιάννη Παναγιωτίδη συζητώντας μαζί του θέματα που απασχολούν τη νεότερη γενιά και κυρίως αυτούς που θέλουν να μείνουν, να δουλέψουν ή να επενδύσουν στον τόπο τους και δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.
Πολύτιμες συμβουλές εισέπραξε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στη συνάντηση της από την κ. Φανή Αναστασιάδου, μητέρα του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη και την κ. Βούλα Καραγκούνη.

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Μυλωνάκης: Αστυνομικοί στο σπίτι του για να τον συλλάβουν – Τον μήνυσαν στελέχη της Ελληνικής Λύσης
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Μακάριου Λαζαρίδη στη Χρυσούπολη