«Φίλε Νίκο,

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την είδηση της αξιοποίησής σου στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Πριν περίπου ένα χρόνο, οι πολίτες του Νομού Καβάλας σε εξέλεξαν πρώτο Βουλευτή σε σταυρούς, πετυχαίνοντας παράλληλα να συγκεντρώσεις, διαχρονικά, τις περισσότερες ψήφους στον Νομό Καβάλας. Επιπλέον, όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετείς τον ελληνικό λαό με συνέπεια και υπευθυνότητα, προάγοντας και προασπίζοντας τα συμφέροντά του.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η απόφαση του Πρωθυπουργού της χώρας μας, Kyriakos Mitsotakis, να σε τοποθετήσει στη θέση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κρίνεται ως δίκαιη και στοχευμένη. Είμαι βέβαιος, πως θα φέρεις εις πέρας το δύσκολο έργο που επωμίστηκες, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό υπουργείο, που αντιμετωπίζει αυξημένες προκλήσεις και χρειάζεται συντονισμένες και αποφασιστικές κινήσεις.

Παράλληλα, η συμμετοχή ενός καβαλιώτη Βουλευτή στο κυβερνητικό σχήμα είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει την ευρύτερη περιοχή μας, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες των υπόλοιπων εκλεγμένων βουλευτών μας, που παραμένουν αμείωτες.

Σου εύχομαι από καρδιάς καλή και παραγωγική θητεία!»

Προηγούμενο άρθροΑνασχηματισμός: Χαμόγελα, οκογενειακές στιγμές αλλά… και πηγαδάκια
Επόμενο άρθροΧριστόδουλος Τοψίδης: Οδικά έργα, δρομολογούνται και υλοποιούνται με συνέπεια