Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Σύμπραξη Ευθύνης», πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θάσου και επικεφαλής του συνδυασμού, Λευτέρης Κυριακίδης έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και σε σύντομη ομιλία του δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος για την ομάδα και για όσα κατάφερε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια στον Δήμο Θάσου. Υπογράμμισε για ακόμα μία φορά το απαράβατο τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της ομάδας «Σύμπραξη Ευθύνης» που βρέθηκαν στη διοίκηση του Δήμου Θάσου, ξέρουμε, θέλουμε μπορούμε, για τον κοινό στόχο∙ να πάμε μπροστά τη Θάσο με αλήθειες και πράξεις!

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Θάσου κάλεσε τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτή την ομάδα και τα αποτελέσματα που έφεραν για τη Θάσο παρά τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασαν , ώστε να εκπληρωθεί το πλάνο των παρεμβάσεων και να ολοκληρωθούν τα έργα που εκτελούνται στον Δήμο αλλά να ξεκινήσουν και τα νέα έργα που έχουν ενταχθεί.

Ο κ. Κυριακίδης ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες στο ίδιο σημείο, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, για το βράδυ των εκλογών, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Προηγούμενο άρθροΉχησαν οι σειρήνες πολέμου στην Καβάλα – Χτύπησαν και οι καμπάνες
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η χειμερινή αλιευτική περίοδος για τις μηχανότρατες της Αλεξανδρούπολης