Τον Νίκο Ηλιού είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον φιλοξενήσουμε ως ομιλητή στις τρεις αναπτυξιακές ημερίδες που οργανώσαμε ως παράταξη το 2015, το 2017 και το 2018 σχετικά με την Καβάλα ως κόμβο συνδυασμένων μεταφορών και με το μέλλον του κυκλοφοριακού της πόλης μετά την πτώση της γέφυρας στο Κάτω Νοσοκομείο.

Ο Νίκος Ηλιού είναι Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εξειδικεύεται σε θέματα σχεδιασμού – διαχείρισης συγκοινωνιακών έργων και οδικής ασφάλειας. Η τεχνογνωσία του και οι απόψεις του για τα μεγάλα έργα οδικών δικτύων που αφορούν την Καβάλα, αλλά και για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της πόλης μας, ήταν πολύτιμες και μας έδωσαν σκέψεις και κατευθύνσεις για όσα χρειάζεται η Καβάλα για να αναβαθμίσει το οδικό της δίκτυο και τη σύνδεσή της με τα μεγάλα Διευρωπαϊκά δίκτυα μεταφορών.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας να αξιοποιήσει τη τεχνογνωσία του Νίκου Ηλιού για την εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης του Παληού και προτείνουμε να προσκληθεί ο Νίκος Ηλιού να παρουσιάσει τα συμπεράσματα και τις κατευθύνσεις της μελέτης όταν θα συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προηγούμενο άρθροΚλιμάκωση του τρόπου διεκδίκησης με δυναμική κινητοποίηση Αγροτών και Κτηνοτρόφων
Επόμενο άρθροΤην Βασιλόπιτα της έκοψε η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας