Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σοβαρά και άλυτα προβλήματα οδικής ασφάλειας υπάρχουν σε πολλές γειτονιές της Καβάλας και σε κοινότητες του Δήμου μας.

Όσον αφορά το Παληό, στην πιο τουριστική περιοχή της Καβάλας, παραμένουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα οδικής ασφάλειας και ποιότητας ζωής που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επισκέπτες.

Το μαρτυρούν τα στραβωμένα και επικίνδυνα κάγκελα, οι “εξαφανισμένες” και εγκαταλειμμένες στάσεις των λεωφορείων, το φθαρμένο οδόστρωμα και οι δρόμοι χωρίς άσφαλτο (εν έτει 2023!!), τα στενά και κατεστραμμένα πεζοδρόμια.

Και τα τέσσερα χρόνια θητείας της παρούσας Διοίκησης του Δήμου έχουν περάσει, χωρίς κανένα ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα στον τομέα αυτό.

Ακόμη και η κυκλοφοριακή μελέτη, που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και θα μας δείξει τι λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη!

Προειδοποιούμε τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: το ατύχημα από το δυστύχημα δεν έχει απόσταση!! Το θέμα της οδικής ασφάλειας είναι κρίσιμο!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

  • Θα ξεκινήσουμε άμεσα την υλοποίηση των μέτρων οδικής ασφάλειας που προβλέπει η κυκλοφοριακή μελέτη για τον δρόμο του Παληού. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!

Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τα πεζοδρόμια, τις διαβάσεις, το οδόστρωμα, την ασφάλεια οχημάτων και πεζών.

  • Θα μελετήσουμε συνδυαστικά τη δυνατότητα κατασκευής μιας Περιμετρικής Οδού, που θα είναι πολύτιμη και σε έκτακτα περιστατικά πολιτικής προστασίας.
  • Θα επιδιορθώσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν σε πεζοδρόμια και οδόστρωμα στο δίκτυο μέσα στον οικισμό.

Δέσμευσή μας είναι να αποκαταστήσουμε πλήρως το ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και το υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής στο τουριστικό μας θέρετρο!

Προηγούμενο άρθροΚαλάθι του Πάσχα και καλάθι του νονού: Πότε θα εφαρμοστούν και τι θα περιέχουν
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Αλέξη Πολίτη για το θέμα της κρουαζιέρας και τις εργασίες στο λιμάνι