Είναι γεγονός ότι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες είναι το Κυκλοφοριακό. Μία από τις λύσεις που έχουμε προτείνει και σχεδιάζουμε, είναι η κατασκευή περιφερειακών χώρων στάθμευσης σε γειτονιές της Καβάλας.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχασε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την ανάπλαση της πλατείας Νεαπόλεως στα Ποταμούδια (μπροστά στο 11ο Δημοτικό Σχολείο των Ποταμουδίων) και να προβλέψει την κατασκευή ενός περιφερειακού ημι-υπόγειου χώρου στάθμευσης.

Το σημείο είναι ιδανικό, καθώς η πλατεία είναι υπερυψωμένη και δε θα χρειαστεί μεγάλη και ακριβή τεχνική παρέμβαση.

Πιστεύουμε πως είναι αναγκαίο ένα περιφερειακό πάρκινγκ στην περιοχή των Ποταμουδίων, που θα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και θα εξυπηρετεί τα σχολεία της περιοχής, το Αθλητικό Κέντρο Ποταμουδίων, τα καταστήματα της αγοράς στην οδό Ομονοίας, αλλά και της εστίασης στην περιοχή, όπως επίσης και όλους τους δημότες που εισέρχονται στο κέντρο της Καβάλας από το συγκεκριμένο σημείο.

Εφόσον οι δημότες μάς εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Γιατί εμείς βλέπουμε τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών με ορίζοντα τουλάχιστον δεκαετίας, και όχι πρόχειρα και βιαστικά λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΗ Energean βραβεύει οκτώ σχολεία του Δήμου Καβάλας
στον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση»
Επόμενο άρθροΤο ευχαριστώ του Μακάριου Λαζαρίδη