Πιθανόν πριν από το Πάσχα θα γίνουν οι εκλογές, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μάκης Βορίδης.

Πότε θα γίνουν οι εκλογές – Η πιθανή ημερομηνία
«Να υπολογίσετε ένα καθαρό διάστημα δύο μηνών από την χρονική στιγμή που αποφασίζει ο Πρωθυπουργός να διαλύσει την Βουλή για την όλη διαδικασία» δήλωσε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας πως ενδεχομένως πριν από το Πάσχα θα στηθεί η πρώτη κάλπη και πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις θα γίνει ο δεύτερος γύρος, αν χρειαστεί.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν συγκεκριμένα για τις 26 Μαρτίου, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «αυτό είναι ένα ενδεχόμενο».

Ευρωεκλογές: Σκέψεις για επιστροφή της λίστας – Τι εξετάζεται στη «σκιά» του Qatar Gate
Μάκης Βορίδης: Τι είπε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την απόφαση να παραμένει προφυλακισμένη, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: «Κρίθηκε ύποπτη φυγής και επιπλέον κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος απαγωγής της από Καταριανούς πράκτορες, το όποιο βρήκα μια προχωρημένη σκέψη από τον Εισαγγελέα».

Στο ζήτημα εάν η προφυλάκιση της κα Καϊλή ενέχει και ένα πολιτικό μήνυμα ο κ. Βορίδης τόνισε: «Θέλω να ελπίζω ότι οι δικαστές οπουδήποτε δεν κρίνουν με τέτοια κριτήρια. Αν αρχίσουμε και βάζουμε πολιτικά κριτήρια στην απόφαση των δικαστών φαλκιδεύεται η έννοια της δικαιοσύνης».

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Θάσου για την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου “Άνθρωποι και ποντίκια” εν έτη 2022 στην Παναγία»
Επόμενο άρθροΜαθητές έστησαν μαγαζάκια και πάγκους στην αρχαία ιστορική αγορά των Φιλίππων – Χάρισαν αγαπημένα τους βιβλία