Καλημέρα!!
Θα ήθελα να σας αφηγηθω μια μικρή ιστορία αλληλεγγύης που συνέβη εκείνα τα πέτρινα χρόνια εδώ στο Δασικό χωριό Παγγαίου, τότε που όλα τα σκιαζε η μιζέρια και η αναρχία, τότε που πρωτοηρθαμε εδώ και δεν κυκλοφορούσαν για κανένα λόγο πλέον, ούτε διποδα ζώα,αφου τα πάντα είχαν λεηλατηθει και τα πάντα είχαν βανδαλιστει. Εκείνη την εποχή λοιπόν χειμώνας, αρχές του 2016 τα πάντα ήταν ορθάνοιχτα, αφού ούτε πόρτες υπήρχαν όρθιες, ούτε γυαλάκια είχαν μείνει στα παράθυρα. Τα πάντα ανοιχτά, το κρύο έμπαινε από παντού, οι εργασίες δύσκολες αφού τα χέρια παγωναν.
Έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρούμε λύση να κλείσουμε αυτές τις διαρροές, όμως όχι με πρόχειρο τρόπο αλλά με την τοποθέτηση τζαμιών στα παράθυρα και στις πόρτες, τα χρήματα όμως λίγα.
Μία ημέρα εντελώς τυχαία, δεν το είχα σκεφτει ποτέ πριν, ίσως να έγινε κάποια συζήτηση και έτσι να μου κατέβει η ιδέα να πάω να γίνω επαίτης για άλλη μια φορά για το Δασικό χωριό Παγγαίου, στον φίλο από παλιά λόγω ποδοσφαίρου, τον Μάκης Παπαδόπουλος τον σημερινό υποψήφιο για Δήμαρχο Καβάλας.
Βρίσκω λοιπόν το τηλέφωνο του Μάκη και το καλω:
“Μάκη είμαι ο Λευτέρης ο Κοκκινίδης και θα ήθελα ρε φίλε να με βοηθήσεις σε κάτι”
“Τι έπαθες Λευτέρη” μου απαντά ο Μάκης.
“Να ρε φίλε έχουμε κάνει μια ομάδα από ενεργούς πολίτες και ήρθαμε να σώσουμε το Δασικό χωριό Παγγαίου, αλλά τα οικονομικά μας είναι δύσκολα, θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να ζητήσεις από την συζηγο σου να μας βοηθήσει με τα τζάμια για να το ασφαλισουμε σε πρώτη φάση από τον αέρα και την βροχη”.
” Λευτέρη θα ανέβω επάνω μια μέρα να μιλήσουμε από κοντά πολύ συντομα”
Κάπως έτσι κι έγινε σε πολύ λίγες ημέρες ήρθε ο Μάκης με έναν φίλο του, του έδειξα τα κατεστραμενα παράθυρα και πόρτες και μετά από λίγες ημέρες πήγαμε τα φορτώσαμε, τα φέραμε στο Δασικό χωριό Παγγαίου και τα τοποθετησαμε.
Επίσης ένας από τους υποψηφίους στον πρώτο γύρω του Μάκη Παπαδόπουλου βοήθησε με προσωπική του ενέργεια χωρίς να το γνωρίζει κανείς να γίνουν κάποιες επεμβάσεις εδώ στο Δασικό χωριό Παγγαίου τεχνικής φύσεως.
Ξέρω ότι αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημοσιως όταν προκειτε για δωρεές η για φιλανθρωπίες, αλλά εγώ μια πολύ μεγάλη υποχρέωση στον Μάκη Παπαδοπουλο και είναι ώρα να το ξεπληρώσω με όποιο κι αν είναι το τίμημα για μένα προσωπικά και όχι για το Δασικό χωριό Παγγαίου.
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΌΝ σαν Ελευθέριος Κοκκινιδης όσοι φίλοι μου Καβαλιώτες πάνε να ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή για τον Δήμο Καβάλας, να ψηφίσουν τον Μάκη Παπαδόπουλο, γιατί είναι άνθρωπος πάνω απ όλα και αξίζει ο Δήμος Καβάλας ανθρώπους λαϊκούς που ζει και αφουγκραζεται τα προβλήματα των πολιτών και ιδίως των Καβαλιωτων.

Προηγούμενο άρθροΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Επόμενο άρθροΔήλωση του Χρυσανίδη για την ερχόμενη Κυριακή