Ο Βύρωνας ήταν ο κερδισμένος στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ κόντρα στον ΑΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Βερούλειο» στάδιο. Επικράτησε με 1-0 και προκρίθηκε στους «4» του θεσμού σ’ ένα παιχνίδι που η εικόνα των ομάδων αναφορικά με τη σύνθεση τους δεν είχε να κάνει σε τίποτα μ’ αυτή που γνωρίζουν όλοι. Ο ΑΟΚ παρατάχθηκε με μια «μικτή» ομάδα αποτελούμενη από παιδιά της Κ-16 και της Κ-14, ενώ και ο Βύρωνας παρουσιάστηκε με ένα άκρως νεανικό σύνολο και με τη συνδρομή ενός μικρού αριθμού βασικών.

Οι γηπεδούχοι αφού απείλησαν στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Μπουλγκουρίδη που κατέληξε στο δοκάρι, έκαναν το 1-0 στο 12ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Σιδηρόπουλου «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα και με εύκολο κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Ο ΑΟΚ απ’ την πλευρά του είχε δοκάρι στο 30’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χωρινού, ενώ στο 63’ ο Λαζαρίδης βγήκε μόνος του με τον Ευστρατίου αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Μεγάλη ευκαιρία έχασε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και ο Βύρωνας όταν ο Λουκοβίτης βρέθηκε προ του Μουρτασάεφ αλλά το πλασέ του δεν ήταν επιτυχημένο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βύρων: Ευστρατίου, Ζώγας, Τουμανίδης (46’ Ιβανίδης), Τσιτσιλικάκης, Λεωντσάκος, Πτηνόπουλος (46’Κούρτογλου), Καλαντζόπουλος, Ηλιάδης, Παπαποστόλου (55’Τσερπές), Σιδηρόπουλος (46’Ουζούνογλου), Μπουλγκουρίδης (46’Λουκοβίτης)

Καβάλα: Παπαποστόλου Κ. (70’ Μουρτασάεφ), Πετρίδης, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός, Σιμητος (84’Ανδρεαδάκης), Χωρινός, Δεβρετζής (17’Μήτρας, 84’ Πετειναράκης), Παβλόφ, Σπανδωνίδης (84’Μακρής), Λαζαρίδης.

Προηγούμενο άρθροΕπενδύσεις έως 3.000.000 ευρώ διεκπεραιώνει η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων Μακεδονίας – Θράκης του ΥΠΕΣ
Επόμενο άρθροΟ Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας αποφάσισε η «Λευκή Νύχτα» για τον Μάιο