Στις διαφορετικές ερωτήσεις του μικρού Σπύρου Ντούγια απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο θυμός για τα Τέμπη, η βοήθεια από ειδικό και ο Κουτσούμπας
Σε ερώτηση τι θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν πολιτικός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα ήθελε να είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, «αλλά δεν παίζω πολύ καλό μπάσκετ». Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «αν έκανα κάτι διαφορετικό, θα ήθελα να είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου».

Για το ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι «θα ήθελα να ταξιδεύω στον χρόνο, να μπορώ να πηγαίνω πίσω, αλλά και μπροστά. Να δω πώς θα είναι η Ελλάδα σε 20 χρόνια…», ενώ ο αγαπημένος του σούπερ ήρωας είναι «ο Μπάτμαν» και όπως είπε, «μου αρέσουν πολύ και οι ταινίες του».

Ο μικρός Σπύρος ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να καταργήσει την Τράπεζα Θεμάτων γιατί η αδελφή του που είναι 15 ετών διαβάζει πάρα πολύ και δεν τον αφήνει να κοιμηθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι «δεν μπορώ να καταργήσω την Τράπεζα Θεμάτων».

Σε ερώτηση για το bullying ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «καθώς θα μεγαλώνετε θα πρέπει να μάθετε ότι τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε με το ξύλο. Να απομονώνετε αυτούς που κάνουν bullying. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το να είμαστε ανεκτικοί, γιατί πολλές φορές το bullying έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα. Άρα δεχόμαστε ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί και ίσοι».

Για το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί η γυμναστική από μάθημα αυτοάμυνας στα σχολεία, εξήγησε ότι «είναι καλό να μην φτάνεις στο σημείο να χρειάζεσαι την αυτοάμυνα. Και καλό είναι να κάνουμε παραπάνω γυμναστική, γιατί είναι η καλύτερη εκτόνωση».

Όσο για τους αθλητές που έχει γνωρίσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στη συνάντηση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι πανύψηλος, συμπαθέστατος, τρομερά σεμνός και μου έχει κάνει δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια με την υπογραφή του».

Προηγούμενο άρθροΕργασίες καθαρισμού στην παραλία του Βρασίδα απο μαθητές του Γυμνασίου Νέας Περάμου
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη της 21ης Μαΐου – Πού ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω