Κορονοϊός: “Λουκέτο” μέχρι τις 30 Απριλίου στην Premier League

Τουλάχιστον μέχρι την 30ή Απριλίου θα διαρκέσει η αναβολή της Premier League και γενικότερα του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη!

«Αδιευκρίνιστη επέκταση της αγωνιστικής περιόδου για φέτος», τονίζεται στην ανακοίνωση, αφού ουδείς μπορεί να προβλέψει πότε θα καταφέρει να ολοκληρωθεί.

«Οι κανονισμοί είναι τέτοιοι που επιτάσσουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μέχρι την 1η Ιουνίου, όμως συμφωνήσαμε πως για φέτος επεκτείνεται επ’ αόριστον αυτή τη στιγμή η αγωνιστική περίοδος», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ, τονίζεται και η απόλυτη στήριξη στην UEFA για την απόφαση αναβολής του Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η διακοπή, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, είχε αποφασιστεί μέχρι τις 4 Απριλίου.

Πηγή: filathlos.gr

Hot this week

Βασίλης Λεμονίδης: Με την Κουντουριώτου νομίζω ότι στο μέτρο του δυνατού κάνουμε αυτό που πρέπει

Για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αστυνομίας στα σημεία όπου...

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Topics

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Επιτόπια επίσκεψη στο «Βαθύ» Θάσου: σταθερή θεσμική σύμπραξη για μια υποδομή στρατηγικής σημασίας

Η προοπτική αναβάθμισης και οργανωμένης αξιοποίησης της υφιστάμενης εμπορικής...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες