Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη στο υπουργείο Υγείας σχετικά με την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ και Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νοσοκομεία με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και των αναπνευστικών λοιμώξεων είναι «εκρηκτική». Οι ειδικοί προειδοποιούν για περαιτέρω κλιμάκωση της έξαρσης και η κυβέρνηση επιστρέφει στην τακτική των επίσημων ενημερώσεων των πολιτών.

«Η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος: Θεωρώ ότι το όλο ζήτημα σε ότι αφορά τον γάμο είναι λυμένο με το σύμφωνο συμβίωσης, ότι αφορά τα ζητήματα τεκνοθεσίας εγώ είμαι οριζοντίως και καθέτως αρνητικός αλλά θα περιμένω να ακούσω τον πρωθυπουργό
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο ανακοινώσεις για νέα μέτρα κατά της ακρίβειας – Κλείνουμε την πόρτα της παρανομίας για τα αυθαίρετα