Όπως  ήταν προγραμματισμένο στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι χθες η  εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, παρουσία του νέου διοικητή, Ντίνου Κλειτσιώτη.

Στις  δέκα μέρες που βρίσκομαι στο νοσοκομείο ενημερώνομαι και σε δεκαπέντε ημέρες με τη σειρά μου θα ενημερώσω τον κόσμο της Καβάλας για τις παθογένειες του νοσοκομείου μας, για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανέφερε στον χαιρετισμό του ο νέος διοικητής του ΓΝΚ.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

»Αυτό που δίνω σαν είδηση, είναι πως το νοσοκομείο μας είναι έτοιμο για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα αφορά τον κοροναϊό. Έχουμε τηρήσει κατά γράμμα τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το υπουργείο Υγείας και προσωπικά έχω προβλέψει να υπάρχουν γάντια, γυαλιά, αντισηπτικά  και ό,τι χρειάζεται. Ελπίζω να μην έχουμε αυτό το πρόβλημα στην χώρα μας», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Κλειτσιώτης. 

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ

Παράλληλα, ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ανέφερε ότι θα δώσει μεγάλη έμφαση στον καλλωπισμό του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του νοσοκομείου, συμπληρώνοντας ότι έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία, ώστε να γίνουν οι βελτιώσεις χωρίς μεγάλα κόστη. Επίσης ανέφερε ότι θα διορθωθούν τα καθίσματα στους χώρους των γιατρών και των επισκεπτών για να αλλάξει γενικότερα η εικόνα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 9 ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

»Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του νοσοκομείου μας, οι πληροφορίες που έχουμε από το υπουργείο Υγείας, είναι πως μέσα στον  Ιούνιο ή τον Ιούλιο θα γίνουν προσλήψεις 9 μόνιμων γιατρών. Είναι μια λύση που θα επουλώσει τις πληγές που υπάρχουν και τις αποχωρήσεις των τελευταίων ετών. Από εκεί και μετά θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις με την πρόσληψη επικουρικών γιατρών», υπογράμμισε ακόμη ο Ντίνος Κλειτσιώτης. 

Προηγούμενο άρθροΟι «Γιατροί του Κόσμου» στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καβάλας
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η ετήσια λαϊκή συνέλευση στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα