Συγκέντρωση των Σχολών Οδήγησης έγινε στην Κομοτηνή το Σάββατο. Ο πρόεδρος των Σχολών Οδήγησης κ. Αντώνης Μαστοράκης σημείωσε πως είναι μία σημαντική διαδικασία.

Αρχικά ανέφερε ότι “Ξεκινάμε και εμείς με την κοπή πίτας στην Κομοτηνή. Ο Σύνδεσμός μας θα κόψει εκεί την πίτα του μια και είμαστε περιφερειακό σωματείο . Οπότε όλοι εκεί θα είμαστε στις 27 Ιανουαρίου Σάββατο, σε συνεργασία με την υπηρεσία μεταφορών. Άρα εκεί θα είναι και οι εκπαιδευτές και οι υπηρεσιακοί παράγοντες και η νέα ηγεσία της Περιφέρειας.

Ο Σύνδεσμος μας έγινε περιφερειακός και είναι αλήθεια πως αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε μια και η αντιμετώπιση από την κεντρική εξουσία είναι πια διαφορετική. Και έχουμε πάρα πολύ ομοιογένεια και συνοχή και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Άρα όσο πιο πολύ οργανωνόμαστε τόσο καλύτερα είμαστε.

Η Διεύθυνση Μεταφορών τώρα είναι ο καθρέπτης της Αντιπεριφέρειας. Δεν έχουμε ακόμη συνάντηση με το νέο Αντιπεριφερειάρχη. Θα κάνουμε βέβαια συνάντηση γνωριμίας από τη νέα εβδομάδα και θα πούμε τα προβλήματα μας και θα τον ακούσουμε.

Λογικά στην πίτα θα είναι εκεί. Αλλά και η καθημερινότητά μας είναι σχετικά καλή. Απλά επειδή έληξαν συμβάσεις και προγράμματα του ΟΑΕΔ και επειδή έλειψαν κάποια άτομα προβλήματα άρχισαν και πάλι να δημιουργούνται”.

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο ίδιος σημείωσε εξάλλου ότι “σε ό,τι αφορά τις πρακτικές εξετάσεις μετά από ένα σεμινάριο που έγινε υπάρχει πια ικανοποιητικός αριθμός εξεταστών οπότε δεν έχουμε πια τέτοια θέματα.

Εξάλλου η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση πέτυχε να φέρει εποχικό προσωπικό. Βρήκαν τον τρόπο να φέρνουν άτομα και αυτά ακριβώς τα άτομα τα αξιοποιούν κατάλληλα. Άρα και αυτό παίζει τον ρόλο του και το αποτέλεσμα είναι να προχωρούν οι διαδικασίες. Μάλιστα αναμένουμε κάποια ανακοίνωση από τον καινούριο Περιφερειάρχη μήπως και βρεθεί και καινούριος τρόπος ώστε να προσληφθούν τέτοια άτομα για να στελεχωθούν ακόμη περισσότεροι οι υπηρεσίες.

Δουλειά υπάρχει απλά η πόλη έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη… Απλά το καλοκαίρι και όπως είπε φίλος οδηγός λεωφορείου, φέτος θυμηθήκαμε εποχές το καλοκαίρι που η Εγνατία οδός δεν υπήρχε και η κίνηση από Ιωάννινα μέχρι Κωνσταντινούπολη γινόταν μέσα από την πόλη. Ζήσαμε τέτοιες εποχές φέτος και όλο αυτό ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Τότε βέβαια ήταν τα φορτηγά, τώρα είναι ο τουρισμός. Το κακό είναι ότι μπαίνουν περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που μπορεί να σηκώσει η πόλη και μετά από ένα σημείο η πόλη είναι…ανισόρροπη”.

Προηγούμενο άρθροΓ’ Εθνική-1ος Όμιλος: «Διπλό» του Νέστου στην έδρα του Άρη Πετεινού
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Αγγελικής Δεληκαρη με τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκελους για την ογκολογική κλινική του ΓΝ Καβάλας και την ενίσχυση του προσωπικού του ΕΚΑΒ της Θάσου