Κατέρρευσε μπαλκόνι στη Γαλλικής Δημοκρατίας – Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Αυγούστου στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας, όταν τμήμα μπαλκονιού αποκολλήθηκε από ακατοίκητο κτίσμα και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κτίριο που βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή. Από την πτώση, ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι υλικές ζημιές περιορίστηκαν στο ίδιο το κτίσμα.

Το γεγονός ότι λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν περάσει από το σημείο νεαροί, αναδεικνύει τον σοβαρό κίνδυνο που υπήρχε για την πρόκληση τραυματισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν ήδη ληφθεί προληπτικά μέτρα για το συγκεκριμένο ακίνητο, ωστόσο η αποκόλληση του μπαλκονιού δείχνει ότι αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να αποτρέψουν την κατάρρευση.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των εγκαταλελειμμένων και επικίνδυνων κτιρίων, ιδιαίτερα σε σημεία όπου υπάρχει καθημερινή διέλευση πεζών και οχημάτων.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες