Έντονες βροχές και καταιγίδες θα “χτυπήσουν” το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ο καιρός μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης θα είναι άσχημος. Θα πέσει και χιόνι ακόμη και σε ημιορεινές περιοχές. Αναλυτική πρόγνωση και χάρτες με το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ο καιρός φέρνει σήμερα Τετάρτη πολλές βροχές αλλά και ισχυρές καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, αλλά και στη Θράκη. Βροχές θα πέσουν και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ενώ νέα χιόνια θα πέσουν θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που δείχνει πως κινείται η κακοκαιρία το πρωί της Τετάρτης καλύπτωντας ουσιαστικά το σύνολο της χώρας.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη του meteo τα ποσά της βροχής που αναμένονται ως και το βράδυ της Πέμπτης ανά περιοχή.

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές. Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και στο θρακικό τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Προηγούμενο άρθροΠρέπει ο Δήμος να βρεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του νηπιαγωγείου Νέας Καρβάλης πριν να είναι αργά
Επόμενο άρθροΚλειστά τα σχολεία σήμερα – Ποιοι ήταν οι Τρεις Ιεράρχες που γιορτάζουν